Ana Sayfa   
Haberler
BAVM Kuruluşunun 10.Yılı Nedeniyle İl Özel İdaresine Ziyarette Bulundu
1.12.2016

2006 yılında Bölgesinde ilk Kastamonu’da tek alışveriş merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açan BAVM 10.yılı dolayısıyla çeşitli kuruluşlara ziyarette bulunarak plaket takdiminde bulunuyor.

Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Caner ÇAYCI ve Yönetim Kurulu Üyesi Cenk CEVHEROĞLU İl Özel İdaresi’ne nezaket ziyareti yapmış ve Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN’a plaket takdiminde bulunmuşlardır.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği makamında yapılan ziyaret sonrasında, BAVM Genel Müdürü Caner ÇAYCI yaptığı açıklamada; İlimizin güzide bir kuruluşunun başında olan Sayın Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN’a BAVM olarak Kastamonu’nun ekonomik alanında yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi ilettik.

10.yılımızda ilk günümüzden bu güne kadar gelişme ve kalkınma alanında ilimize büyük katkıları olan İl Özel İdaresinin tüm çalışanlarına Sayın Genel Sekreterin şahsında bu plaketi takdim etmek istedik. Kendisine ve kurumuna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN’da BAVM yönetim kurulu olarak yapmış oldukları nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirterek;BAVM İlimizin en önemli alışveriş merkezi olarak ekonominin kalbinin attığı yerlerin başında gelmektedir. Son 10 yıl içerisinde Kastamonu ilimize ve yakın çevresine ekonomik anlamda olumlu bir hareket getiren, ilimizin bu ticaret merkezinin gelişmesi, kalkınması aynı zamanda ülkemizin refah ve kalkınmasının da bir göstergesidir.

Kastamonu olarak gelişme ve kalkınma için her kişi ve kuruluş üzerine düşen tüm görevleri zamanında ve layıkıyla yerine getirmelidir.

Bu plaketi kurumum adına alırken BAVM yönetim kuruluna da nezaket ziyaretleri için teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr