Ana Sayfa   
Haberler
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi
10.01.2017

YOL İŞ 2 No’lu Sendika Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden İl Özel İdaresine teşekkür ziyareti gerçekleşti. Genel Sekreterlik makamında yapılan görüşmede Genel Sekreter Yard. Nida SİNSİ, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Osman YILDIZ, Sendika yönetim kurulu üyeleri yer aldı. 

YOL İŞ 2 No’lu Sendika Başkanı Sadık DÜZGÜN ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmasına, Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN’a şimdiye kadar üyelerinin tüm sıkıntılarında göstermiş olduğu yakın ilgi ve çözümler için teşekkür ediyoruz diyerek başladı.

 2001 yılından bu yana adeta kangren gibi olan kurum içi pozisyon sıkıntısının giderilmesinde şimdiye kadar yaptıkları özverili çalışmaları için öncelikle Sayın Valimiz ve Genel Sekreterimiz olmak üzere bu konuda emeği geçen tüm yöneticilerimize, yönetim kurulu üyelerimiz ve pozisyonları değişen çalışanlarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu pozisyon değişikliği dolayısıyla çalışma barışı ve işyerindeki verimin daha da iyi olacağına olan inancım tamdır.

Pozisyon değişikliği olan arkadaşlarımıza yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN’ın şahsında İl Özel İdaresi yetkililerine, komisyon üyelerine ve tüm emeği geçenlerin adına bu plaketi takdim ediyorum dedi.

Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN’da Plaket takdimi sonrasında yaptığı açıklamada Yol İş 2 No’lu Şube Başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerinin nezaket ziyaretinden ve plaket takdiminden duyduğu memnuniyeti belirterek,
Bu plaketi şahsım adına değil tüm kurumum adına ve bu pozisyon değişikliği çalışması için emeği geçen bütün personelim adına kabul ediyorum.

Başkanımızın da belirttiği üzere yıllardır çözüm bekleyen pozisyon değişikliği konusunda yaptığımız çalışmalar neticelenmiş ve kadro pozisyonları konusu çalışanlarımızın lehinde olmak üzere nihayete erdirilmiştir.

Çalışma barışı ile verim konusunda çok daha iyi şartları sağlamak adına atılan bu önemli adımla uzun yıllardır beklenen bir sorun ortadan kalkmıştır. Bunun neticesinde kurumsallaşma anlamında dev bir adım atılmıştır.

Pozisyonları değişen çalışma arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diliyor ve Sendika başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
BAVM Kuruluşunun 10.Yılı Nedeniyle İl Özel İdaresine Ziyarette Bulundu... 1.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr