Ana Sayfa   
Haberler
Özel İdare KH Spor Yaz Futbol Okulu Tamamlandı
6.10.2016
Özel İdare KH Spor Onursal Başkanı Tahir Zafer Karahasan:``Özel İdare KH Spor Kastamonusporun geleceğidir.``
İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen “ Yaz Futbol Okulu” düzenlenen bir sertifika töreniyle sona erdi. Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen sertifika töreninde 100’e yakın futbol okulu öğrencisine sertifikaları ve yanı sıra diş fırçası takdim edildi.

Sertifika törenine İl Özel İdare Genel Sekreteri ve kulübün onursal başkanı T.Zafer Karahasan, Özel İdare KHS Kulüp Başkanı Nida Sinsi, ASKF İl Başkanı Adem KELOĞLU, Futbol İl Temsilcisi Serdar BADİOĞLU, TÜFAD İl Başkanı Ahmet TABAK, çok sayıda öğrenci velisi ve İl Özel İdare KHS Bölgesel Amatör Lig takımı katıldı.

Sertifika töreninde aileleri ve çocukları ayrı ayrı selamlayan Karahasan, çocukların sportif gelişimlerini ihmal etmedikleri ve bu tür etkinliklere katılım sağladıkları için ailelere teşekkür etti.

Onursal Başkan Karahasan konuşmasında; Bölgesel Amatör Lig takımı hakkında düşüncelerini paylaştı. “Biz Kastamonuspor’un geleceği olacağız. Hedefimiz Bölgesel Amatör’de kalıcı olmak ve Kastamonu’nun çocuklarına rol model olacak sporcuları Kastamonu’ya getirmek” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Sedat Kalaycı nezaretinde toplam 4 antrenör eşliğinde yaklaşık 2 ay süren Özel İdare KHS yaz futbol okulunda 2003-2009 doğumlu minik sporcular yer aldı.

İdare KH Spor yönetimi de yaptığı açıklamada;  hedefimiz her anlamda alt yapıyı desteklemektir. Son iki yıldır daha yoğun bir şekilde sürdürmekte olduğumuz alt yapı faaliyetleri her yıl daha da gelişerek devam edecektir. Bu sayede küçük yaşlardan itibaren Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün; “-Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim” sözlerinde anlam bulan sporcunun sahip olması gereken erdemleri kazanmış sporcular yetiştirmek en büyük hedefimizdir.

BAL yer alan A takımımız, bir yandan genç ve yetenekli sporculara imkan vererek Kastamonu’yu temsil ederken, diğer yandan da minik sporcularımıza rol model olması açısından da ayrı bir misyon üstlenmektedir.

Daha şimdiden ulusal düzeyde futbol otoritelerinin dikkatini çekmeyi başaran minik futbolcularımız mevcuttur.

Bu sporcuların içerisinden ileriki yıllarda öncelikle A takımımıza sonrasında da Kastamonuspor’da ve daha üst düzey liglerde yer alabilecek futbolcular yetiştirebilirsek bu en büyük mutluluğumuz olacaktır, ifadesinde bulunuldu.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr