Ana Sayfa   
Haberler
Özel İdare`de Geleneksel Bayramlaşma Yapıldı
6.10.2016

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yapılan bayramlaşma törenine, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yrd. Nida SİNSİ, Yol İş 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün, birim müdürleri, sendika temsilcileri ve kurum personelleri katıldı.

Törende ilk olarak konuşan Yol İş 2 No’lu Şube Başkanı Sadık DÜZGÜN;
Kurban Bayramı sonrası bu ilk mesai gününde bir arada bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Öncelikle tüm mesai arkadaşlarımın bayramlarını gönülden kutluyor ve daha nice bayramlara huzur, mutluluk içinde kavuşmamızı diliyorum.

Öncelikle;15 Temmuz Demokrasi Zaferindeki gazilerimize minnet, şehitlerimize Allahtan rahmet niyaz ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan tüm bu gayretler her zaman olduğu gibi boşa çıkarılacaktır. İşçisiyle memuruyla tüm kuruluşumuz demokrasinin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.

Kurum olarak kendi içimizdeki düzenlemeleri n yapılması adına idaremiz tüm birimleriyle gereken gayreti göstermektedirler.

Özellikle pozisyon değişikliği konusunda çalışmalarımız son aşamaya gelmiştir. Çok yakında tamamen sonuçlandırılacaktır.

Sendika olarak bu konuda bizlere gereken tüm desteği veren başta sayın valimiz olmak üzere, Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN’a ve tüm idarecilerimize bu vesileyle sendikamız adına teşekkür ediyorum.

Çalışma hayatımızın her aşamasında işimizi, aşımızı, vatanımızı en iyi şekilde temsil edip koruma, yaşatma gayreti içinde olan tüm personelimizle birlikte daha nice bayramları sağlık mutluluk ve huzur içinde yaşamayı Allahtan diliyorum dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yrd. Nida SİNSİ’de konuşmasına 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine rahmet ve gazilere minnet dileyerek başladı.

Ülkemizin en karanlık döneminde halkımızın birlik ve beraberliği, demokrasiye sahip çıkması sayesinde aydınlığa çıkıldığını, ödenilen bu bedellerin ülkemizin geleceğini teminat altına aldığını, belirterek, Bizim bu günümüz, çocuklarımızın yarını, vatanımızın bütünlüğü için gazi olup, bu uğurda gözünü kırpmadan şehit olanlara karşı görevimiz bu vatan için çok çalışmaktır dedi.

Genel Sekreter Yrd. Nida SİNSİ çalışma hayatına ilişkin de yaptığı açıklamada; Teşkilatımızın ne kadar büyük bir coğrafyaya hizmet verdiğini söylemeye gerek yok. Biz çok büyük bir teşkilatız. Bunun gereği olarak da çalışma ve verimliliği sergilemeye gayret gösteriyoruz.

Araç iş makine parkımızı yenilerken bunun yanında da bunları kullanan personelimizin özlük hakları, idari sorunları, eğitimleri, çalışma şartlarının düzenlenmesi konusunda da gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

Bunun için de başta Sayın Valimiz Mesut YILDIRIM ve Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN olmak üzere kısım müdürlerimiz ve tüm iş arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Çalışmalarımızın bundan önce olduğu gibi bundan sonra sağlık mutluluk içinde devam etmesini, hep birlikte ailelerimizle birlikte nice bayramlar geçirmemizi diliyor hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum, diyerek konuşmasını tamamladı.
Konuşmaların ardından İl Özel İdaresi personeli birbirleriyle bayramlaştı.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr