Ana Sayfa   
Haberler
2014 Yılı KGC (Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti) İnceleme Araştırma Ödülü Cebrail Keleş’in Oldu
26.01.2015

C.Keleş; Bu başarı ödülünü tüm kurumumuz adına aldım…
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ve 2014 yılında Kastamonu Yerel yazılı basın ve internet medyacılığı ile radyo alanında yayınlanan haberlerin değerlendirildiği “Başarılı Gazeteciler Yarışması” sonuçlandı.
İl Özel İdaresi elemanlarından Cebrail Keleş araştırma inceleme dalında “Kastamonu Yaban Hayatının eşsiz güzelliği Bozayılar” yazısı ile başarı ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 10 Ocak Gazeteciler Günü ve Gazetecilik Başarı ödülleri töreni programı Şerife Bacı Öğretmenevi Salonu'nda yapıldı.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel hale getirmeyi hedeflediği Gazetecilik Başarı ödülleri, Öğretmenevi Seminer Salonu'nda gerçekleşen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Programa Vali Şehmus Günaydın, Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkcı, Ak Parti İl Başkanı Metin Çelik, CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda gazeteci aileleri ile birlikte katıldı.

Kastamonu basın tarihi tanıtım filminin gösterimiyle başlayan program, daha sonra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ve Vali Şehmus Günaydın'ın konuşmalarıyla devam etti.

Tören sonunda bir değerlendirme yapan Cebrail Keleş;
Organizasyonu yapan Kastamonu Gazeteciler Cemiyetine ve değerlendirmeyi yapan juri üyelerine yazımı “Başarı Ödülüne” layık gördükleri için teşekkür etmek istiyorum.

Ayrıca bu yazı ve araştırma için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan’a özellikle teşekkür etmek istiyorum.

Bu yazı; arazide çalışan seyyar konkasör ekibini denetleme ve inceleme esnasında, köylülerin dile getirdiği buralarda epey ayı görülüyor sözü üzerine iyi bir doğasever ve avcı olan Genel Sekreterimizin yönlendirmesiyle yapmış olduğumuz bir çalışmanın ürünüdür.

Kendisine ve ekip arkadaşlarıma yaptıkları yardım katkı ve verdikleri imkânlar için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bu ödülü İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği adına almaktan onur ve gurur duyuyorum dedi.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr