Ana Sayfa   
Haberler
İl Özel İdare Spor 1.Amatör Küme Şampiyonu Oldu
13.04.2015
``Onursal Başkan Tahir Zafer Karahasan; Bu hedefe giden yoldaki ilk aşamadır.``

1.Amatör Küme Yükselme Gurubundaki maçta İl Özel İdare KHS Spor Yolspor’u 1-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Bu sonuçla İl Özel İdare KHS; Kastamonuspor 1966 3.Lige çıktığı için Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Kastamonu’yu temsil etmeye hak kazandı.

1.Amatör Kümede son haftaya girilirken en yakın takipçisi Ormanspor’un iki puan önünde olan İl Özel İdaresi Hasan Doğan Tesislerinde oynanan maçta Yolsporu 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Zevkli ve çekişmeli geçen maçı Genel Sekreterimiz ve Onursal Başkan Tahir Zafer Karahasan’la birlikte, Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı ve çok sayıda taraftar izledi.

Maça hızlı başlayan İl Özel İdaresi 25.dakikada 9 numaralı oyuncusu Burak Yılmazın ayağından kazandığı tek golle adını Bölgesel Amatör Lige yazdırmayı başardı.

Maç sonrası Şampiyonluk Kupasını Vali Şehmus Günaydın’ın elinden alan futbolcular, coşkulu sevinçlerini taraftarlar ve yöneticileriyle paylaştılar.

Şampiyonluk kupasını Genel Sekreter ve İl Özel İdare KHS Spor onursal başkanı Tahir Zafer Karahasan’a hediye eden futbolcular yönetimden gereken desteği bu güne kadar fazlasıyla gördüklerini ve kendilerinin de tüm kapasitelerini ortaya koyarak alın terlerinin karşılığını şampiyonlukla aldıklarını belirttiler.
Genel Sekreterimiz ve Onursal Başkan Tahir Zafer Karahasan da tüm futbolcu teknik adam ve yöneticilere bu başarılarından dolayı tek tek teşekkür ettiğini belirterek;
Şampiyon takımımızı kutluyorum. Bunu hedefimize giden yoldaki ilk aşama olarak görüyorum. Biz İl Özel İdaresi olarak Amatör Spora ve sporculara en fazla katkıyı ve desteği varan kuruluşların başında geliyoruz.

Her şeyden önce özellikle sporun içinden gelen biri olarak başında bulunduğum kurumun başarısından büyük bir mutluluk duydum.
Bu başarı tesadüfî değildir. Biz geçen sene de şampiyon olmuş fakat BAL finalinde yenilmiştik. Ancak bu kez hedefimize ulaştık.
 
İleride alacağımız şampiyonlukların ilki olarak gördüğüm bu mutluluğu bize yaşatan başta futbolcularımız, teknik adamlarımız ve yöneticilerimize ve bizi kar kış soğuk demeden destekleyen taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, Bizi izlemeye devam edin diyorum dedi.

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr