Ana Sayfa   
Haberler
Muhtelif İlçelerin Köy Yolları Asfalt Sathi Kaplama ve HDPE Koruge Boru Döşenmesi İşine Ait Sözleşmeler İmzalandı
20.05.2015

İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik makamında ve 2.Noter yetkilisi Özcan Sipahioğlu huzurunda Muhtelif ilçelerin köy yollarının asfalt sathi kaplaması ve HDPE koruge boru konulması işini kapsayan 3 adet sözleşme imzalandı.

Genel Sekreter Tahir Zafer Karahasan, İl Özel İdaresi Genel Sekr.Yard.Nida Sinsi,Yol Ulaşım Hizmetleri Müdürü Bekir Torun, ,Yüklenici Firmalardan EKC Gurup adına, Engin Ekici, Öz Ekici İnş. Adına Uğur Ekici ve Oyrak İnşaat adına yetkililerin katıldığı imza tören sonrası, Genel Sekreter Tahir Zafer Karahasan yaptığı açıklamada; Kastamonu İlimizin Merkez, Devrekâni, Hanönü, Taşköprü ve Araç ilçemizde bulunan muhtelif köy yollarının sathi kaplama ve HDPE Koruge boru döşeme işinin sözleşmelerini imzalamış bulunmaktayız.

Bu üç işimizdeki toplam asfalt sathi kaplama ve bu yollara ait HDPE Koruge Boru döşenecek yol miktarı 102,91 km. olup bu üç işin toplam maliyeti ise 3.171.179,84 TL dir.

Bu sözleşmenin imzalanması vesilesiyle,
Asfalt sezonunda kısa sürede ve kaliteli bir şekilde sözleşmelerini imzaladığımız işlerin bitirileceğini, yolların yapılacağını, alt yapının daha iyi hale getirilerek yapılan yolların bozulmasının önüne geçilmesi için çalışmaların tüm hızıyla süreceğini söyleyebilirim.

İl Özel İdaresi olarak her aşamasında bu yolların ve onarımların kontrolü ve takipçisi olacağız. Kırsal kesimdeki vatandaşlarımızın ulaşım başta olmak üzere yaşam standartlarını yükseltmek enönemli görevlerimizden birisidir.
Biz İl Özel İdaresi olarak Devletin millete uzanan eli olduğumuzu biliyor ve ona göre çalışıyoruz.

ÖZEKİCİ İnşaat, EKC grup ve OYRAK İnş. Firmalarına bu sözleşmelerin hayırlı olmasını diliyor en kısa zaman ve en kaliteli şekilde işlerini bitireceklerine inanıyorum. Dedi.

Yüklenici firmalardan ÖZ-EKİCİ grup adına konuşan Uğur Ekici ise Kastamonu ilinin muhtelif ilçe ve köy yollarındaki çalışmalara en kısa sürede başlayacaklarını ve en iyi şekilde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacaklarını belirterek İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür etti.
İmzaların atılmasıyla tören sona erdi.

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr