Ana Sayfa   
Haberler
Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen İl Özel İdaresini Ziyaret Etti
5.06.2015

AK Parti Milletvekili ve 25’inci Dönem 1’inci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Gökhan Gülşen İl Özel İdaresine ziyarette bulundu.

Sabah çayını İl Özel İdaresi işçileri ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Destek Hizmetleri Müdür v.Şükrü Demirkapılı, Yol İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Sadık Düzgün’ünde aralarında olduğu yetkililerle içti.

Arazi personelinin şantiyeye gitmeden yetkililerle bir araya geldiği toplantıda söz alan Yol İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Sadık Düzgün; Vekilimize Şantiyelerin iş başı yaptığı bir zamanda burada olmasından dolayı teşekkür etmek isterim. Bu vesileyle arazi personelimizin sorunlarını, dileklerini bire bir kendilerinden dinleme fırsatı buldular, diyerek başladığı konuşmasında,
Özellikle taşeron işçi sorununa dikkat çekti,
Başkan Düzgün, şantiyelerdeki fiziki yetersizliklerin ödenek sorununun çözümü konusunda yardımları için hem Sayın Valimize hem de vekillerimize teşekkür ediyorum.

İşçi arkadaşlarımıza önemli bir açıklamamız olacak,
Bilindiği gibi Hükümet ile Türk-İş arasında 5.Dönem Toplu İş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanmış ve kamudaki zam oranı belli olmuştur.
Buna göre Birinci 6ay için % 6, İkinci 6. Ay için %5+ Enflasyon farkı,3 ve 4.altı aylık dönemler içinde %3+Enflasyn farkını yanı sıra eylül ayında denge tazminatı olarak 500TL olarak açıklanmıştır.
Hepimize hayırlı olsun dedi.

Daha sonrasında söz alan Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen’de İl Özel İdaresinin belli bir çalışma sezonunun olmadığının altını çizerek kışın kar mücadelesi, yazın asfalt, yol kumlama, bakım ve onarım çalışmalarında 12 ay 24 saat görevde olan fedakâr İl Özel İdaresi çalışanlarına öncelikle teşekkürlerimi sunmak isterim.
Yılbaşında herkes eğlence ve tatilde iken sayın valimizle yapmış olduğumuz ziyaretlerden biri de yol açma çalışmaları yapan kar mücadelesi ekipleriydi diyerek araziye giden ekipleri çalışma yerlerine uğurladı. İşçilerin isteklerini ve dileklerini dinledi notlar aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan’da İl Özel İdaresi olarak biz bir aileyiz. Valimiz, Milletvekillerimiz, İl Genel Meclisimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte bu aileyi oluşturuyoruz. Bu ailenin asli görevi olan “Devletimizin millete uzanan eli” olma misyonunu yerine getirme adına tüm varlığımızla çalışıyoruz.
Ziyaretinden dolayı Milletvekilimiz Mustafa Gökhan Gülşene’e teşekkür ediyorum dedi.

Yapılan kısa sohbet toplantısı ardından şantiye ekipleri çalışma yerlerine uğurlandı.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr