Ana Sayfa   
Haberler
DSİ Daire Başkanı Nezaket Ziyaretinde Bulundu
5.08.2015

DSİ Genel Müdürlüğü Makina İmalat ve Donatım Dairesi Başkanı Abdullah EKİN beraberindeki teknik heyetle birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer KARAHASAN’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Makina İmalat ve Donatım Dairesi Başkanı Abdullah EKİN’in yanı sıra Makina İmalat ve Donatım Dairesi Başkan Yrd. Abdullah KILIÇ, DSİ 23.Bölge Müdür Yrd. Celalettin DEMİR ve Makine İkmal Şube Müdürü İbrahim EROL ile Şube Müdürü Çağlar DURSUN yer aldı.

Genel Sekreter Tahir Zafer KARAHASAN’ın makamında gerçekleşen ziyaret sonunda yaptığı açıklamada;
Eski çalışma arkadaşlarım olan, sayın daire başkanımız ve teknik heyetinin ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duydum. Kendileriyle Kastamonu’nun kırsal kesimlerindeki ortak su alt yapı işlerimiz başta olmak üzere su gereksinimleri kullanımları ve iletilmesi konularında çok faydalı istişarelerde bulunduk.
Heyete şahsım ve kurumumuz adına çok teşekkür ediyorum. Dedi.

DSİ İmalat ve Donatım Dairesi Başkanı Abdullah EKİN’de Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN’a gösterdiği ilgi ve nezaketinden dolayı teşekkür ederek, Kastamonu’daki kırsal kesimdeki su öncelikli alt yapı çalışmalarındaki başarılarından dolayı Genel Sekreterin şahsında İl Özel İdaresi’ni tebrik etti.
Genel Sekreter KARAHASAN, Ziyaretin sonunda bu günün anısına heyete İl Özel İdaresi yayınlarından bir kitap hediye etti.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr