Ana Sayfa   
Haberler
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Muhtarlar Derneğinden Ziyaret
14.08.2015
Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Yapıcıoğlu;``Özel İdare bünyesinde muhtarlar müdürlüğü kurulmalı``
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’na bağlı Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan’a nezaket ve tanışma ziyaretinde bulundu.

Kuruluşunu tamamlayarak resmi statüye kavuşan Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Koru Köyü Muhtarı Muammer Yapıcı; Ziyaretlerinin amacının öncelikle derneklerinin ve yönetimin İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine tanışma ziyareti olduğunu belirterek, Sayın Genel Sekreterimize kırsal kesimde köylerimizde sürdürülen tüm yatırım ve çalışmalar için teşekkür ettik.

Yapılan bu çalışmalar süresince çeşitli taleplerimiz ve karşılaşılan zorlukları tek bir makama ifade edebilme amacıyla İl Özel İdaresi bünyesinde “Muhtarlar Müdürlüğü” kurulmasını önerdik.

Sayın Genel Sekreterimiz de bu konunun çok ilginç ve değerlendirmeye değer bir konu olduğunu belirtti.

Kendisine derneğimize olan ilgisi ve misafirperverliği için üye muhtarlarımız, yönetim kurulumuz ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan’da;
Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirttikten sonra,
Muhtarlarımızın ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yararlı ve yapıcı bir istişare olmuştur. Kırsal kesimdeki vatandaşlarımızın hayatının her anlarında birlikte olan kurumumuz, elindeki tüm imkânlarıyla köyümüze, köylümüze hizmet etmektedir. Muhtarlar ve muhtarlık kavramı bizim için çok önemlidir.
Muhtarlar kırsal ile kurumun arasında en önemli unsurdur.

İl Özel İdaresi olarak kurum bünyemizde bir “Muhtarlar Müdürlüğü” kurulması konusu tartışmaya ve değerlendirmeye tabi tutulabilir.

Bilindiği gibi Kastamonu ili köy sayısı bakımından Türkiye’nin en önde gelen illerinden biridir. Köylerin Özel İdare ile ilgili tüm taleplerinin bir arada toplanacağı bir birimin kurulması düşünülebilir.

Bu ziyaret vesilesiyle Kastamonu Muhtarlar Derneği Yönetim Kuruluna ve Başkan Muammer Yapıcıoğlu’na tekrar teşekkür ediyorum dedi.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr