Ana Sayfa   
Haberler
5.Ahşap Tanıtım Günleri Açıldı
11.09.2015

Kastamonu Valiliği’nin koordinasyonunda düzenlenen ve ilimizin kamu kuruluşları ve Belediye tarafından desteklenen 5. Kastamonu Ahşap Tanıtım Günleri 10 Eylül günü itibari ile kapılarını ziyaretçilerine açtı.
İlimizin zengin orman varlığının değerlendirilerek ekonomiye kazandırılması bu sektörde faaliyet gösteren firmaların ve ürünlerin tanıtılması amacıyla düzenlenen, 5. Kastamonu Ahşap Tanıtım Günleri açılışı Valimiz Şehmus GÜNAYDIN tarafından yapıldı.
 
Açılışa Valimiz Şehmus GÜNAYDIN ve eşi Aysel GÜNAYDIN, Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan GÜLŞEN, Metin ÇELİK, Emin ÇINAR, Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent KANTARCI, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Vali Yardımcısı Mehmet YİĞİT, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer KARAHASAN, Kastamonu Ağaç Odası Başkanı Ergün CAN, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Selçuk ARSLAN, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza ERCAN, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri ve çok sayıda halk katıldı.

Törende Vali Şehmus Günaydın, şehitlere rahmet dileyerek başladığı konuşmasında, “Her sene bu tanıtım günlerimiz gelişerek hem Kastamonu hem ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Burada geçmiş yıllardan gelen ahşap kültürünü gelecek yıllara aktarmanın yanında bu güzellikleri tüm Türkiye’ye tanıtmak büyük önem arz ediyor. Bursa’dan, İzmir’den gelen misafirlerimiz var. Ekonomik olarak ahşabın önemini gördükleri gibi zarafetini ve güzelliğini de onlara bir fırsat olarak sunuyoruz” dedi.

Kastamonu’da düzenlenen fuarda, masif ahşap, kent mobilyaları, ahşap el oyma ve mobilya Dekorasyon ve endüstriyel ürünler sergileniyor. Yüzölçümünün yüzde 65’nini ormanlarla kaplı olduğu Kastamonu’da, ahşaba yeterli ilginin gösterilmesi ve tanıtılması için düzenlenen Ahşap Fuarı, 13 Eylül 2015 Pazar gününe kadar devam edecek.

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr