Ana Sayfa   
Haberler
İl Özel İdaresi Operatörlerine Direksiyonsuz Greyder Eğitimi Verildi
4.03.2016

03-04 Mart 2016 tarihleri arasında Kastamonu İl Özel İdaresinin makine yenileme projesi kapsamında yeni alınan CATERPILLER GREYDER lerin kullanımı bakımı ve teknik konularda üretici firma tarafından “İşletme ve Bakım eğitimi” verildi.

BORUSAN MAK. GÜÇ SİSTEMLERİ TİC.A. Ş  Eğitim Operatörü Barış KARAKUŞ tarafından verilen kursa Özel İdare ve KHGB ait ilçe ve merkezde çalışan 26 İş Mak.Opr.katıldı.

Eğitim Operatörü Barış KARAKUŞ verdiği bilgide;26 kişinin katıldığı kursumuzun ilk günü teorik bilgilerin yanı sıra, greyderlerin teknik özellikleri ve bakımla ilgili temel bilgiler verildi. İkinci gün de bu bilgilerin uygulaması yapılmıştır. Sahada bizzat tatbiki yapılan uygulamalarda kursiyerlerin kısa sürede direksiyonsuz Joy Stick’li kumandaya alıştıkları görülmüştür. Yapılan kurs sonucunda katılımcılara firma tarafından katılımcı belgesi düzenlenip gönderilecektir.

Başarılı ve çok faydalı bir eğitim olmuştur. Bu konuda bizlere gereken desteği sağlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın T.Zafer KARAHASAN’a teşekkür ediyorum dedi.

Kursiyerler ise daha önce hiç kullanmadıkları sistemi yakından gördükleri tanıdıkları ve bizzat sahada uygulamasını yaptıkları greyderleri çok beğendiklerini belirterek bu fırsatı kendilerine veren Genel Sekretere teşekkür ederek yeni araçların sayısının artması konusunda taleplerini dile getirdiler.

Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN ise kursiyerlere hitabında,
Bu makineler sadece bizim değil tüm Kastamonu’nun, milletimizin malıdır. Kendi malımız gibi kollamamız ve kullanmamız gerekir.
Bakım bir makineyi ayakta tutan en önemli etkendir.
Ne kadar iyi tanır ve bakımlarını zamanında düzenli olarak yaparsak o kadar uzun yıllar daha arızasız bir şekilde hizmet vermeye devam eder.
Bu alınan Greyderlerimiz CAT 120 M ve 140 M serisi sınıfının en üst teknolojisine sahiptir. Artık her şey elektronik ve bilgisayar kontrollü, modern çağın tüm yeniliklerine olduğu gibi iş makinelerinde de en iyisini en yenisine sahip olmak artık bir gereksinimdir.
İl Özel idaresi olarak makine parkımızda yenileme projesi kapsamında alınmış bulunan greyderlerimizin bakım ve kullanımı için eğitim desteğini sadece birkaç opr değil tüm operatörlerimizin almasını bu teknolojiyi tanımalarını istedik. Geleceğe yönelik çok faydalı olacağına inanıyorum.
Sadece greyderler için değil alınan tüm yeni araçlarımızın kullanım ve bakım eğitimlerini eksiksiz olarak almalarını sağlıyoruz.
Bu vesile ile greyderlerimizin Kastamonu’muza hayırlı uğurlu olmasını, kazasız arızasız uzun yıllar halkımıza verimli bir şekilde hizmet etmesini diliyorum. Dedi.

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr