Ana Sayfa   
Haberler
İl Özel İdaresinde Hizmet İçi Eğitimler Sürüyor
12.03.2016

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Sorumluluk ve koordinasyonunda yürütülmekte olan e-içişleri Yazılım Geliştirme ve İdame Proje kapsamında 5018 sayılı kanun mali yönetimi ve kontrol kanunu gereğince oluşturulan e-Yerel yönetim modüllerinden harcama modülü ve plansız alanlar yönetmeliği ile ilgili ilçe personeline il özel idaresi personelleri tarafından eğitim verilmiştir.

Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından verilen eğitime 19 ilçe personeli katıldığı eğitim programı 17-08 Mart 2016 tarihleri arasında Genel Sekreterlik Ana bina toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Hizmet alımı ile çalışan 24 personele Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Gökoğlu Müh. Firması tarafından 11 Mart 2016 tarihinde eğitmen Ayhan GÜNDÜZ tarafından İşletme lokalinde verilmiştir.
 
Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN hizmet içi eğitimlerin tüm birimlerde ihtiyaç duyulan alanlarda devam edeceğini belirerek;
Çağımız elektronik çağı biz de tüm çalışmalarımızda teknolojik alt yapıyı oluşturup tüm işlemlerimizin e-devlet üzerinden yapılması konusunda gereken eğitim çalışmalarını veriyoruz.

İl Özel İdaresi olarak çağın gereklerini yapan büro işletim sistemi ile modern bir makine parkını oluşturmanın yanı sıra bu sistemi ve makineleri kullanan personelimize de gereken teknik desteği veriyoruz.

Bunun yanı sıra en önemli konulardan biri İşçi Sağlığı ve iş güvenliğidir.
Arazide atölyede çalışan personelin çalıştığı makine ve ekipmanları kullanırken ilk yapacağı şey kişisel korunma ve güvenliğini sağlamaktır.

Her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapan personelin sağlığı ve güvenliği konusunda tüm önlemler alınmakta ve zaman zaman periyodik olarak eğitimleri verilmektedir.

Bu hizmet içi eğitimlerimiz işin gereği ve yenilenen teknolojilerle birlikte sık sık devam edecektir. Dedi.

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr