Ana Sayfa   
Haberler
Kastamonu Basketbol Spor Kulübünden Genel Sekretere Plaket
22.05.2016
“Gençlere yapılan yatırım geleceğimize yapılmıştır.”

Kastamonu Basketbol Spor Kulübü Başkanı Nihat SAKA ve Başkan Yardımcısı Rasim KOYUNCU İl Özel İdaresi Genel Sekreteri T.Zafer KARAHASAN’a nezaket ziyaretinde bulundular.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik makamında yapılan görüşmede İlimizin Amatör sporları başta olmak üzere tüm branşlarda karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Kastamonu Basketbol Spor Kulübü Başkanı Nihat SAKA görüşme sonunda yaptığı açıklamada;

Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN’a amatör spor branşlarına özellikle de Basketbol kulübüne yapmış olduğu katkılardan ötürü teşekkür ederek kulübü adına bir plaket sunduk,
Sn.T. Zafer Karahasan sadece iyi bir bürokrat değil aynı zamanda bizim de her yönüyle örnek aldığımız ideal bir sporcudur.
Başarılı Basketbol geçmişini herkesin bildiği genel sekreterimizle aynı takımda ter akıtmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim.
Kendisi halen sporun aktif olarak içinde yer almasıyla ve amatör sporlara olan ilgisiyle ve tüm branşlara yaptığı katkıyla ilimizin örnek bir yöneticidir.
Kastamonu Basketbol Spor Kulübü ve tüm amatör sporcularımız adına bir kez daha kendisine teşekkür ediyoruz dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri T.Zafer KARAHASAN ise Kastamonu Basketbol Spor Kulübü Başkanı Nihat SAKA ve Başkan Yardımcısı Rasim KOYUNCU’nun yapmış oldukları nezaket ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek,
Sevgili Başkanımıza bu nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum, Plaketi şahsım adına değil tüm kurumum adına kabul ediyorum.
Spor konusunda çok hassas olduğumu özellikle de Basketbol sporuna gönülden bağlılığımı söylemeye gerek yok sanırım,
İlk gençlik yıllarımdan bu yana içinde olduğum ve her zaman gurur duyduğum basketbol camiasının her zaman yanında olmaktan mutluluk duymaktayım.
Kastamonu’da amatör sporların gelişmesi için yapılan tüm yatırımlar aslında geleceğimize yapılan en güzel katkıdır.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sonrasına gelen bu günde böylesi bir plaketle onurlandırılmak beni ayrıca sevindirmiştir.
Şunu da belirtmek isterim ki,yaptığımız her katkı Kastamonu’muzun, ülkemizin geleceği genç nesillerin daha sağlıklı daha mutlu ve ülkesini memleketini seven sağlıklı düşünen gençlik için atılmış bir adımdır.
Bu düşünceyle Amatör sporlara olan katkımı elimden gelen tüm imkânlarımla devam ettireceğim dedi.

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr