Ana Sayfa   
Haberler
Devletin Şefkatli Eli, Gülen Yüzü Huzurevindeydi
14.06.2016
Vali Yıldırım iftarını huzurevinde yaşlılarla birlikte açtı…
Kastamonu Valisi Mesut YILDIRIM, 12 Haziran Pazar akşamı Huzurevi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Vali YILDIRIM’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Şenol KAYA,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri T.Zafer KARAHASAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet ALTUN, Huzurevi müdürü Mehmet Ali TÜRKMENOĞLU ve huzurevi sakinleri katıldı.
İftar yemeği öncesi yaşlılarla sıcak bir diyalog kuran Vali Yıldırım;
 -Burası sizin yuvanız biz misafir olarak buradayız gelin hep birlikte iftarımızı açalım diyerek yaşlıları protokol masasına davet etti.

Yemek sonrasında tüm yaşlılarla tek tek ilgilenen dertlerini sıkıntılarını soran Vali Yıldırım huzurevi sakinleriyle keyifli bir akşam sohbeti gerçekleştirdi.
Huzurevinin 89 yaşındaki şairi Raşit Tekşen’i ve  bir dönem (Taş Mektep) Endüstri Meslek Lisesi’nin müdürlüğünü yapan, 80 yaşındaki Recai Yüce´yi odasında ziyaret ederek, sağlıkları başta olmak üzere durumları hakkında kendilerinden bilgi aldı.

89 Yaşındaki Şair Raşit Tekşan Valinin ziyaretinden çok duygulanarak
-Yeni valimizi görecek gözüm, yaşayacak ömrüm varmış diyerek teşekkür etti.
Huzurevinde saz çalmayı öğrenen 80 yaşındaki Recai Yüce’ye bir daha gelişimde sazını dinlemek isterim diyen Vali Yıldırım; huzurevi sakinlerine veda ederken,
Bu bereket akşamında iftarımızı siz değerli büyüklerimizle yaptık, bizlere sofranızı, gönlünüzü açtınız. Her derdinizde ve sıkıntınızda bizler buradayız. Ramazan ayının hepinize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, hepinize en kalbi saygılarımı sunuyorum,
Her türlü sıkıntınızda derdinizde işte müdürümüz, genel sekreterimiz ve ben buradayım. Kapımız gönlümüz sizlere daima açıktır dedi.
Vali Yıldırımla birlikte iftar açan huzurevi sakinleri ise; bu ziyaretten çok mutlu olduklarını, duygulandıklarını güler yüzlü valimizle bu mübarek günde ramazan iftarını birlikte yapmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr