Ana Sayfa   
Haberler
Osman Kalyoncu´dan Genel Sekretere Veda
14.06.2016
“Yaptığın işin doğru olduğunu görebilen ve bunu destekleyen özel birine veda etmeye geldim.”
Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Osman Kalyoncu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri T.Zafer Karahasan’ı makamında ziyaret ederek veda etti.

Kalyoncu,;ziyaretinin amacının Genel Sekretere 2 yıldır her konuda yapmış olduğu destekleri için teşekkür etmek ve hem kurumu hem sahsı adına sembolik bir veda hediyesi sunmak olduğunu söyledi.

Kastamonu Belediyespor antrenörlüğü görevine 2 yıl önce başladığında hedeflerinin çok büyük olduğunu, bu hedeflerin bir kısmını gerçekleştirdikleri bir kısmını da gerçekleştirme yolunda çalışmaları başlattık diyen Kalyoncu;
Çeşitli sebeplerle hayata geçiremediği ve bunun içinde çok büyük bir üzüntü duyduğum proje ise, 17 okul, 3 bin 700 öğrenciye ulaşması planlanan "Hentbol Fabrika" projesi olmuştur.

İki sezonda önce Avrupa kupalarına kalmak sonra da final oynamak gibi bir büyük başarıya hep birlikte imza attık.

Bu bağlamda bana destek veren herkese teşekkür ederken özellikle T.Zafer Karahasan’ın yeri apayrıdır. Gerek sporcu geçmişi gerekse amatör sporlara verdiği gönülden destek her türlü takdirin ötesindedir.

Sembolik bir hediyeyle bu birlikteliği paylaşmak istedim. Kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Gönlüm hep Kastamonu’da olacak ve her türlü spor etkinliğinde desteklerimiz, alkışlarımız sadece başarıda değil, başarısızlıklarda da bu takımın yanında olacağımı bilinmesini isterim dedi.

Genel Sekreter T.Zafer Karahasan ise Sevgili hocamızın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; vedalar hep hüzünlüdür hocamızla iki yıl boyunca Kastamonu tarafı olarak elimizden geldiğince ve imkânlarımız ölçüsünde destek verdik güzel ve uyumlu bir çalışma sergiledik, Kastamonu’nun ismini Avrupa’da, tv’lerde, ulusal basında duyulmasına, tanınmasına olan katkıları için bir Kastamonulu bir amatör sporcu olarak gönülden teşekkür ediyorum.

Bu başarılar ilimizde hentbol sporuna olan ilginin artmasına vesile olmuştur. Hocamızın bundan sonraki spor hayatında başarılar dilerken kendisinin ilimizin sporuna yaptıkları katkılarının unutulmayacağını belirtmek isterim. Dedi.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr