Ana Sayfa   
Haberler
Vali Yıldırım İl Özel İdaresi İftarında Çalışanlarla Bir Araya Geldi
28.06.2016

Her yıl geleneksel hale gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Yol İş 2 No’lu Sendika Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar programında Sayın Valimiz Yıldırım kurum çalışanlarıyla bir araya gelerek birlikte iftar yaptılar.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterimizin karşıladığı konuklar arasında, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk BAL, Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ, Vali Yardımcısı Şenol KAYA, , İl Müftüsü Osman AYDIN, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz BAHÇACIOĞLU,kurum müdürleri, İl Genel Meclis üyeleri  Yol İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet YOLASIĞMAZOĞLU, Yol-İş 2 no'lu Şube Başkanı Sadık DÜZGÜN, Sendika yöneticileri ,Yol İş 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet ÇELİK ve İl Özel İdaresi çalışanları yer aldı.
Vali Yıldırım iftar öncesi masaları gezerek çalışanlarla el sıkıştı, yaptığı kısa sohbetlerle sıcak ve samimi bir karşılama gerçekleşti.
Yemek sonrası Vali Yıldırım İl Özel İdaresi çalışanlarına hitap ederek,
İl Özel İdaresi teşkilatının işçisiyle, memuruyla, her kademedeki çalışanlarıyla, her birinin değerli olduğunu, bugün burada aynı sofrayı paylaşmış olmak bana kıvanç veriyor.
Özel İdare gerçek anlamda bir ailedir. İnsanımıza hizmet etmek amacıyla kurulmuş teşkilatın, değişik kademelerindeki temsilcileri olarak,  hem koşullarımızın farkında olup şükür edeceğiz, hem de daha fazla çalışmak suretiyle minnet borcumuzu, bu vatana, bu insanlarımıza ödemiş olacağız. 
Bundan sonraki çalışmalarımız da huzur, sağlık içerisinde, bir birimizi anlayarak, dinleyerek hep birlikte hizmet etmemizi ümit ediyorum” dedi.

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr