Ana Sayfa   
Haberler
İl Özel İdaresi Milli İrade Nöbetinde
6.10.2016

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 15 Temmuz gecesi yaptığı “sokaklara çıkıp devletinize sahip çıkın.” Çağrısı üzerine Başta Sayın Genel Sekreterimiz olmak üzere tüm kurumsal kimliği ve personeli ile bu çağrıya uyarak sokaklarda meydanlarda yerini almıştır.

Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN’ın önderliğinde İl Özel İdaresinin tüm personeli, 15 Temmuz gece yarısından itibaren, işimiz değil adeta evimiz olan İl Özel İdaresinde toplanmış, Mesai saatleri içerisinde her zaman olduğu gibi halkımızın başta kırsal kesimdeki talepleri ve kurumsal olarak yapmamız gereken tüm hizmetleri eksiksiz bir şekilde en iyi yerine getirme çabası içinde olmuştur.
Akşamları ise yine Genel Sekreterimizle birlikte tüm personelimiz aileleriyle birlikte bayrağını bebeğini alıp meydanlarda Cumhuriyetimize, demokrasimize, memleketimize sahip çıkma adına bir arada omuz omuza dik durarak Demokrasi nöbetinde yerini almıştır.

Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN Cumhuriyet Meydanında yapmış olduğu açıklamada;
15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası “ Sayın Cumhurbaşkanımızın devlete sahip çıkın” mesajını aldıktan bu yana sokaklarda meydanlarda demokrasi için Cumhuriyet için Demokrasi nöbetinde tüm personelimizle birlikte yerimizi aldık.
Öncelikle Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuzda kalkıştığı darbe girişimine karşı destansı bir kurtuluş mücadelesi veren ve bu uğurda hayatlarını gözlerini bile kırpmadan feda eden “Demokrasi Şehitlerimize Allahtan rahmet, Milli İradeye el uzatan şer odakları ve hainlerle yaptıkları mücadele sonrası yaralanan gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum.
Sayın Valimiz Mesut Yıldırım darbe kalkışması sırasında Kastamonu’nun göstermiş olduğu onurlu dik duruş için;
“-Bu ilin valisi olmakla gurur duyuyorum” demiştir.
Biz de; İl Özel İdaresi olarak, tüm Kastamonu halkı olarak birlik beraberlik içerisinde hainlere karşı kenetlenmiş duruşumuzu ve safımızı ilk saatlerden bu yana tüm dünyaya ilan etmiş,
Her yaştan, her görüşten her kesimden binlerce Kastamonulu 15 Temmuzdan buyana her akşam Cumhuriyet Meydanında toplanarak, memleketine, Cumhuriyetine ve demokrasiye sahip çıktığını en kuvvetli şekilde göstermiştir. Diyen Genel Sekreterimiz T.Zafer Karahasan açıklamasının devamında;
Yazılı ve sözlü tarihinde hiç ihanetin olmadığı, hiç işgal görmediği ve savaş yaşamayan memleketimizin en fazla şehit veren kahraman il olmasıyla, Kastamonu’nun bu dik duruşuyla, cesur halkıyla ve darbecilere karşı taviz vermeden görevini yapan tüm kurum ve kuruluşlarıyla en başta bir Kastamonulu olarak gurur duydum, onur duydum. Diyerek açıklamasını tamamlamıştır.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr