Ana Sayfa   
Haberler
İl Özel İdaresinin Asfalt Çalışmaları Hummalı Bir Şekilde Sürüyor
6.10.2016

Kastamonu İl Özel İdaresinin Daday ilçesinde yapmış olduğu asfaltlama çalışmalarında sona gelindi.

Daday’daki asfalt ekibinin çalışmalarını Valimiz Mesut Yıldırım yerinde inceledi. Vali Yıldırım’a, Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Daday İlçe Kaymakamı Süleyman Polat, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı ile İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürü İbrahim Sağlık ile diğer yetkililer eşlik etti.

Sayın Valimiz Mesut Yıldırım, yetkililerden yürütülen asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Yıldırım, Daday ilçesinde Uzbanlar yolu ile ilçede ve il genelinde yürütülen asfaltlama çalışmalarıyla ilgili memnuniyetini dile getirerek, Uzbanlar Yolunun 4.kilometrelik yapım işini yerinde inceledi.

Vali Yıldırım, Kastamonu’da İl Özel İdaresi bünyesinde hummalı bir şekilde yürütülen asfaltlama çalışmalarında yer alan ekiplere teşekkür etti.

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan da, “2016 yılı yatırım programında Özel İdaresi, kendi öz yatırım programı ile KÖYDES yatırım programında yer alan yaklaşık bin 200 kilometrelik 2. kat asfalt programı öngörülemeyen bir problem olmadığı takdirde tamamlanacak” dedi.
Karahasan, bu çok büyük ve önemli hedefe ulaşabilmek için gereken tüm tedbirlerin alındığını ve üçüncü asfaltlama ekibinin de kurulduğunu ve en kısa sürede sahada çalışmalara başlayacağın açıkladı.

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr