Ana Sayfa   
Haberler
Genel Sekreter Karahasan; Doğa Ve Yaban Parkı İlimize Nefes Aldıracaktır
6.10.2016

Kastamonu halkına hemen şehrin içerisinde ve doğayla iç içe olacağı bir yer olarak yapılması planlanan “Kastamonu Doğa ve Yaban Parkı” projesi için Sn Valimiz Mesut Yıldırım, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ ve İl Özel İdaresi Genel sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN yerinde incelemelerde bulundu.
“Kastamonu Doğa ve Yaban Parkı”ndaVali YILDIRIM,’a harita ve uydu görüntüleri üzerinde proje ile ilgili bilgiler veren Genel Sekreter Karahasan;
Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan ve 2000 yılında Beyçelebi Mahallesi Toklutepe Mevkii’nde 131 hektarlık orman vakıflı arazi içerisinde 5 bin 132 metrekare üzerine kurulan İl Özel İdaresi tarafından “Kastamonu Doğa ve Yaban Parkı” yapılması planlanmaktadır.

131 hektarlık alanda, 3 değişik bölümünde 2-B çalışmaları hızla devam ediyor. “Kastamonu Doğa ve Yaban Parkı” projesi kapsamında bir bölümünün Kastamonu Belediye tarafından mesire yeri olması düşünülmektedir. Bu konuyla ilgili Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda Belediye Başkanımızla ortak çalışmalarımız sürecektir.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri T. Zafer Karahasan; ayrıca park içinde yer alan bir bölümün belediyeye tahsis edilerek mesire alanı yapılacağını belirtti.
“Kastamonu Doğa ve Yaban Parkı” nın hem turistler hem de Kastamonu halkı tarafından cazibe merkezi haline gelmesi noktasında yapılacak çalışmalarla ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunan Vali Mesut YILDIRIM, çalışmaların titizlikle takip edilerek projelerin karara bağlanması konusunda görüşlerini bildirdi.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr