Ana Sayfa   
Haberler
İl Özel İdaresi Demokrasi Nöbetinde En Ön Saflarda
6.10.2016

15 Temmuz gecesinden bu yana Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanları dolduran ve cesaretle vatanına, bayrağına, ülkesine, memleketine sahip çıkan İl Özel İdaresi;
"Demokrasi nöbetinde" en ön saflarda yerini almış ve her bireyi ile meydanları doldurmuştur.

 15 Temmuz gecesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri T.Zafer Karahasan'ın emriyle tüm iş makinelerini teyakkuz haline getirilmiş, ilk anda Polis Özel Harekât noktasına yükleyicileri konuşlandırılmış, paletli iş makinelerini ve tüm ağır iş makinelerinin hazır şekilde beklemesini emretmiştir.

Genel Sekreterimizin talimatlarıyla 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, tüm kritik personel İl Özel İdaresi bünyesinde telefon trafiği ile aynı anda toplanmış, sevk ve idaresi sağlanmıştır.

İl Özel İdaresi; Cumhuriyete saldıran hainlere, kendi vatandaşlarına kurşun sıkan alçaklara karşı dik duruşunu ilk günden bu güne kadar hiç değiştirmemiş, demokrasiye olan inancını muhafaza etmiş ve darbecilere karşı mücadelesinden taviz vermemiş, milli İradeye sonuna kadar sahip çıkmıştır.

Genel Sekreterimiz T.Zafer Karahasan;
Bu güne kadar Anadolu toprakları için Demokrasi ve Cumhuriyetin  ne kadar önemli olduğu ve bu nedenle de değişmez kırmızı çizgimiz olduğunu vurgulayarak, 
“-Milletimizin bölünmez birliğine karşı girişilen bu saldırıda şehit olanlara Allahtan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum, “15 Temmuz Demokrasi Kahramanları" milletimizin gönlünde ebediyen unutulmadan yer alacaktır.
Bizler İl Özel İdaresi olarak, 15 Temmuzdan bu yana her gece meydanda Milli İrade Nöbetimizde yerimizi alıp sabah da işimize büyük bir ciddiyetle giderek en iyi şekilde hizmetimize devam etmekteyiz.
Kastamonu kendine yakışır bir şekilde darbecilere karşı duruşunu sergilerken, Sayın Valimiz Mesut Yıldırım'ın da her gece halkımızla bir araya gelerek Demokrasi Nöbetine katılması bizlere güven vermiştir.
15 Temmuzdan itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tek yürek olan Türkiye ve Tüm Türk halkı, kendi iradesine uzanan hain elleri kırmıştır. Diyerek devam ettiği açıklamasının son kısmında ise,
Kahraman Türk Halkının Demokrasi ve Cumhuriyetin bekası için hiç gözünü kırpmadan şehitler verdiğini, bu birlik beraberlik ve dayanışmanın temelindeki şehitlerin kanını, gazilerin kahramanlığını unutmadıklarını ifade ederek,
İl özel idaresi olarak milletimizin, devletimizin, memleketimizin emrinde olduklarını Bu uğurda canımızla, kanımızla, ekipman ve iş gücümüzle ve tüm personelimizle mücadeleye hazır olduklarını söyledi.

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr