Ana Sayfa   
Haberler
Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Azdavay Külliyesi ve Azdavay Öğrenci Yurdu Törenle Açıldı
9.10.2016

Valimiz Mesut YILDIRIM,  “Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Azdavay Külliyesi” ile Azdavay Belediyesi tarafından yapılan “Azdavay Öğrenci Yurdu”nun açılış törenine katıldı.

Törene Valimiz Mesut YILDIRIM’ın yanı sıra Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Murat Demir, Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN, kamu kurumlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Azdavay’a meslek yüksek okulu (MYO) kazandırılması amacı ile kurulan ve “Azdavay Yüksek Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği” tarafından 11 Kasım 2010 tarihinde temeli atılan okul, “Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Azdavay Külliyesi” olarak hizmet verecek. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında bünyesinde açılmış olan “Sosyal Güvenlik Programı”na, Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından 40 adet kontenjanın verildiği okulda, diğer bölümlerin de açılmasıyla birlikte 1000 adet öğrenciye eğitim verilecek.

Meslek Yüksek Okulunun ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda önemli katkı sağlayacağını söyleyen Vali YILDIRIM okulun ve öğrenci yurdunun, temel atılmasından açılmasına kadar emekleri geçen herkese şükranların sundu.
Azdavay Meslek Yüksek Okulu Külliyesi ile Azdavay Öğrenci Yurdunun yapımında Katkıda bulunanlara plaket verilmesinin ardından, açılış kurdelesinin protokol üyeleri tarafından kesilmesiyle program sona erdi.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr