Ana Sayfa   
Haberler
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ İlimizde
9.10.2016

Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Kastamonu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ'ın karşılama törenine katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay KILIÇ'ı, Valimiz Sayın Mesut YILDIRIM, Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik, Murat Demir, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Genel sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN, kamu kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri karşıladı.

Valilik ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan KILIÇ, daha sonra beraberindekiler ile birlikte makama geçti. 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ'a ilimiz hakkında brifing sunan Vali Mesut YILDIRIM konuşmasında; “Bugün burada Sayın Bakanımızı ağırlamaktan duyduğumuz kıvancı ifade etmeye çalışırken ilimizde süregelen yatırımlardan ötürü kendilerine şahsım ve Kastamonu halkı adına şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay KILIÇ ise, "Bugün güzel Kastamonu’muzda tesislerimizin durumunu incelemek ve aynı zamanda Kastamonu’daki kardeşlerimizle, hemşerilerimizle bir araya gelmek istedik. Gençlerimize, aynı zamanda tüm vatandaşlarımıza sportif altyapı ile ilgili hizmet veren tesislerimizin yanı sıra temelleri atılmış olup şu anda inşa aşamasında olan yatırımlarımızın Kastamonu’yu olumlu yönde etkileyeceğini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay KILIÇ’a, konuşmalarının ardından Valimiz tarafından Kastamonu’nun yöresel ürünlerinden oluşan ahşap sandık takdim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ, ziyaretlerinin ardından ilimizden ayrıldı.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr