Ana Sayfa   
Haberler
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN Kastamonu`da
11.10.2016

Çankırı ilindeki programının ardından bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Kastamonu'ya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN, Kadı Dağı mevkiinde Valimiz Mesut YILDIRIM, Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik, Murat Demir, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN kamu kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı.

İlk olarak, yapımına 2005 yılında başlanan ve 122 milyon liraya mâl olan, Taşköprü Yolu üzerindeki kavşaktan Havaalanı Kavşağına bağlanan 12 km uzunluğundaki “Kastamonu Doğu Çevre Yolu”nda yerinde incelemelerde bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN, daha sonra Kastamonu Valiliğini ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan ARSLAN, daha sonra beraberindekiler ile birlikte makama geçti.  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet ARSLAN’a ilimiz ve Bakanlık yatırımları hakkında hakkında brifing sunan Vali Mesut YILDIRIM; Yatırım ağırlıklı Ülkemizin en büyük Bakanlığı olarak; Sayın Bakanımıza ilimizin yaşadığı sorunları ve taleplerimizi arz ettik. İlimizle ilgili hali hazırda devam eden yatırımlar ve en önemlisi de ihtiyaç duyduğumuz projelerle ilgili Sayın Bakanımızın bizlerden daha fazla bilgi sahibi olduğunu görmüş olmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. İnşallah kendilerinin ilimizle ilgili halkımızın beklentileri doğrultusunda Kastamnonu’ya vereceği müjdeler olduğunu ümit ediyorum.” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet ARSLAN ise, “Biz Ankara’da değerli milletvekillerimizle her zaman Kastamonu’nun ihtiyaçlarını, beklentilerini, yapabileceklerimizi, yapmamız gerekenleri hep istişare ediyoruz. Bugün istedik ki beklenti ve istekleri bir de yerinde istişare edelim. Ilgaz Tüneli girişinden başlayarak şu ana kadar hep istişare içinde bu noktaya kadar geldik. Kastamonu’nun birçok ihtiyacı var; ama biliyoruz ki ihtiyaçlar sınırsız imkânlar sınırlı. Biz mevcut imkânlar çerçevesinde ne kadar fazla doğru öncelikli iş yapabiliriz ona bakıyoruz. Bu çerçevede Kastamonu’nun ve Kastamonuluların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bugün Karayolları Genel Müdürümüz, Demiryolları Genel Müdürümüzle sahadaydık, sahada olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bakanımız Ahmet ARSLAN’a, konuşmalarının ardından Valimiz tarafından Kastamonu’nun yöresel ürünlerinden oluşan ahşap sandık takdim edildi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet ARSLAN, ziyaretlerinin ardından ilimizden ayrıldı.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr