Ana Sayfa   
Haberler
Şenpazar'da İlçe Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
18.10.2016

Cide ilçesindeki ziyaretlerinden sonra ilçe değerlendirme toplantılarını yapmak üzere Şenpazar ilçesine giden Vali YILDIRIM ve beraberindeki heyeti, Şenpazar Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu, Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları ile STK temsilcileri ve vatandaşlar karşıladı.
İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı’ndan ilçe hakkında birifing alan Vali YILDIRIM, ardından vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Bu ziyaretler kapsamında ilçelerimizi tanırken sadece Kaymakamımızı ve Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etmekle yetinmeyip; yaşadığımız kentin dinamikleri olarak sizleri de yakından görmek, sizlerin de fikirlerini öğrenmek anlamında bir program icra edildiğini söyleyen Vali YILDIRIM; ihtiyaçlarınızı, sorunlarınızı birinci elden sizlerin gözüyle görmek amacıyla yapılan bu değerlendirme toplantılarının; ayrıca 2017 yatırım programlarını gerçekçi kılmak amacıyla başvurulan bir yol olduğunu ifade etti.

Toplantıda; köylerdeki yol ve içme suyu sorunu, kamu kurumlarındaki personel ihtiyacı, iş makinelerinin yenilenmesi, ilçe toplum sağlığı merkezine diş ünitesi yapılması ile ilçede 12 derslik bir lisenin yapılması konuları hakkında vatandaşlarımız sorun ve taleplerini dile getirdi.

Genel Sekreterimiz tarafından Kaymakamlığın, muhtarların ve ilçe Özel İdaresi'nin talep ve şikâyetlerini dinleyip gerekli bilgileri valimize sunarak diğer hususlar konusunda da gereğinin yapılacağını ifade etti.

Toplantı sonrasında Şenpazar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Valimize yöresel ürünlerden oluşan hediye takdiminde bulundular.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr