Ana Sayfa   
Haberler
Taşköprü İlçesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
28.10.2016

İlçe ziyaretleri ve değerlendirme toplantıları kapsamında Vali Mesut YILDIRIM başkanlığında yapılan, “Taşköprü İlçesi Değerlendirme Toplantısı”na, Taşköprü Kaymakam Vekili Deniz Kılınç, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN, il, ilçe ve yatırımcı kuruluşlar müdürleri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleriyle, siyasi parti temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları, STK temsilcileri ile vatandaşlar  katıldı.
İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı’ndan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında brifing alan Vali YILDIRIM, ardından vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN tarafından kırsal kesimdeki yol su kanalizasyon ve şehir merkezindeki çeşitli kamu yatırımlarına dair sorulan sorulara cevap verilerek katılımcılar bilgilendirildi.
Kaymakam ve Belediye Başkanı’nın verdiği bilgiler çerçevesinde sayısal veriler ve devam eden yatırımlar itibariye Taşköprü’nün memnuniyet verici bir noktada olduğunu söyleyen Vali YILDIRIM; Taşköprü’nün nüfusuyla, üretimiyle ve ekonomisiyle Kastamonu’muza değer katan en önemli ilçelerimizden biri olduğunu ifade ederek; değerlendirme toplantılarının amacına değindi.
Özellikle Taşköprü Belediyesinin yapmış olduğu kent meydanı, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar ile atık su arıtma tesisleri projelerini takdirle karşıladığını ifade eden Vali YILDIRIM, ilçenin doğalgaz ihtiyacının da giderilmesi anlamında üzerlerine düşen görevin yerine getirileceğini belirterek temiz enerjinin Taşköprü’müzün güzelliğine katkı sağlayacağını belirtti.
Vatandaşın da yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, köylerdeki yol ve kanalizasyon talepleri yine öncelikli sorunlar olarak öne çıkarken; sarımsak tarımında tohum sertifikası, verimi arttırmak ve hastalıklarıyla mücadele edilmesi amacıyla çeşitli önlemlerin alınması, ilçe devlet hastanesindeki uzman hekim sayısının yetersizliği, İmam Hatip Lisesi ve liseye ait pansiyon talebi diğer ihtiyaçlar arasında yer aldı.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr