Ana Sayfa   
Haberler
Hanönü İlçesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
28.10.2016

Taşköprü ilçesindeki ziyaretlerinden sonra ilçe değerlendirme toplantılarını yapmak üzere Hanönü ilçesine giden Vali YILDIRIM ve beraberindeki heyeti, Hanönü Kaymakam Vekili Engin Tok, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları ile STK temsilcileri ve vatandaşlar karşıladı.
İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı’ndan ilçe hakkında birifing alan ve Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN tarafından yol su alt yapı ile ilgili sorulara cevap verilmesinin ardından Vali YILDIRIM, bir değerlendirme konuşması yaparak vatandaşlarla hasbihal etti.
Küçük ama şirin bir ilçede bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali YILDIRIM, Hanönü’nün pek çok problemi kendi içinde aşmış bir ilçemiz olduğunu belirterek, amaçlarının Kaymakam ve Belediye Başkanı’ndan bilgi almanın ötesinde; ilçemizde, köylerimizde yaşayan siz değerli vatandaşlarımızla tanışmak ve fark edemediğimiz sorunları sizinle farkına varmak ve İl Müdürlerimiz ve yatırımcı kuruluşlarımızın müdürleriyle birlikte bir kısmını şimdi çözmek, yatırım gerektirenleri ise notlarımıza alarak 2017 programlarımız çerçevesinde çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi.
Toplantıda; köylerdeki yol, kanalizasyon ve içme suyu sorunlarının yanı sıra ve HES iletim kanallarında zaman zaman taşkınlara yol açan sıkıntılar ve taşımalı eğitimde yaşanan sorunlar hakkında vatandaşlarımız sorun ve taleplerini dile getirdi.
Toplantı sonrasında Hanönü Kaymakam Vekili ve Belediye Başkanı Valimize yöresel ürünlerden oluşan hediye takdiminde bulundular.
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr