Ana Sayfa   
Haberler
İl Özel İdaresinde Kadro Pozisyonları Sınavı Sevinci
31.10.2016

2005 yılında İl Özel İdaresi olarak kurumsallaşan ve çeşitli pozisyonlarda S/S olarak görev yapan 136 personel yapılan kurum içi sınavla fiilen yapmış oldukları kadro-pozisyonlarına atandılar.

Sözleşme gereği yazılı-sözlü ve tatbiki olmak üzere yaptıkları işin gereği olarak üç ayrı etapta sınav gerçekleştirildi.

Sınavların sonuçlarının İÖİ internet sitesinde yayınlanmasından sonra konu hakkında bir açıklama yapan YOL İŞ SENDİKASI 2 NO’lu ŞB Başkanı Sadık DÜZGÜN;
Bizler şehrimizin yatırım anlamında lokomotif görevi yapan Kastamonu İl Özel İdaresi çalışanları olarak İl genelinde 13.136 km2 alanda, 1.059 köy ve 2.591 bağlısı olmak üzere 3.650 yerleşim yeri bulunan 368.907 nüfusa alt yapı ve üst yapı hizmetini vermeye çalışıyoruz. 9.357 km uzunluğunda köy yolu ağımız var. Oldukça zor şartların hüküm sürdüğü bir coğrafyada Özel İdare hizmetlerini vatandaşımıza ulaştırıyoruz.

Bu hizmetleri yerine getirirken zaman zaman seçilmiş siyasetçilerimizden ve halkımızdan tenkit, zaman zaman da takdir almaktayız.

Tenkitler sesli ve basın aracılığı ile teşekkürler ise sessiz olmaktadır.
Bizler ne takdir, ne tenkit için çalışmaktayız. Aldığımız ücretin karşılığını hak etmek adına hizmet üretmeye gayret etmekteyiz.

Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanımız Ramazan Ağar’ın dediği gibi  "Kimsenin çıtası yükselsin diye değil, devletimizin çıtasının yükselmesi için inadına çalışacağız. Bize çalışmıyor gözüyle bakanları da mahcup edeceğiz."
Köklü bir teşkilat olan İl Özel İdaresi bilindiği gibi, NAFİA, YSE, TOPRAK-SU, ORMAN teşkilatlarının birleşmesi ile KÖY HİZMETLERİ adı altında kurulmuş ve 2005 yılından itibaren de İL ÖZEL İDARESİ olarak halkımıza hizmet üretmeye devam etmektedir.

Kurumda çalışanlarımız pozisyon değişikliklerini Köy Hizmetleri zamanında ve Özel İdare olduktan sonra bir türlü yapamamıştı.

2016 yılında gerçekleşen pozisyon değişikliğinden 136 üyemiz yararlanmıştır.
Halen yaptıkları işe göre yapılan bu pozisyon değişikliği çalışmalarında emeği geçen Sayın Valimiz Mesut YILDIRIM, Sn. Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN’a
Vali Yardımcımız Şenol KAYA, İGM Başkan ve üyelerine, Genel sekreter Yard. Nida SİNSİ ve İnsan Kaynakları Müdürü Osman YILDIZ’a ve çalışanlarına.
Emeği geçen herkese şahsım ve üyelerim adına teşekkür ederiz.
Sadık DÜZGÜN
YOL İŞ 2 NO’lu Şube Başkanı
Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr