Ana Sayfa   
Haberler
İl Özel İdaresinde Makine Parkı Yenileme Çalışmaları Sürüyor.
12.12.2011
Kastamonu Valiliği ve İl Özel İdaresi olarak makine parkını yenileme projemiz ihtiyaçlar ve bütçe imkânları göz önüne alınarak 2010 yılı içinde devam etmektedir. Makine Parkına yeni katılan Greyderimiz Volvo G930 Model olup bazı teknik özellikleri aşağıda sıralanmıştır

Kastamonu Valiliği ve İl Özel İdaresi olarak makine parkını yenileme projemiz ihtiyaçlar ve bütçe imkânları göz önüne alınarak 2010 yılı içinde devam etmektedir.

Makine Parkına yeni katılan Greyderimiz Volvo G930 Model olup bazı teknik özellikleri aşağıda sıralanmıştır.

•Bir greyderin gücü, bıçak kesme ve çekme kuvvetiyle ölçülür. Volvo G930 model motor greyderin sektöründe lider kalitede bıçakları ve uzunlukları sayesinde tekerleğin hareketini engellemez.

•8.188 kg kuvvetindeki yüksek bıçak kesme gücü, ön uçta savrulma olmaksızın derin kesme yapılmasına olanak sağlar.

• 9.990 kg kuvvetindeki maksimum bıçak çekme gücü sayesinde her geçişte en iyi sonucu alınır.

• Düşük emisyonlu 6 silindirli turboşarj Volvo dizel motoru, 145 kW (195 bg) kuvvetinde maksimum net güç çıkışlıdır ve Tier 3 / Stage IIIA standartlarıyla uyumludur.

• 15.800 kg'lık yüklü temel çalışma ağırlığı ile tekerlekler boşa dönmez ve yüksek verim sağlar.

• Sekiz ileri/dört geri vitesli tam güç değişimli Volvo tasarımı HTE840 şanzıman ile çalışma modları arasında esnek geçiş ve seri şekilde vites değiştirme olanağı sağlanır.

• Geniş kapasiteli hidrolik filtreleri ve 500 saatlik motor yağı değişim aralığı rutin bakım kolaylaştığından bölünmeden çalışır.

Yukarıda bazı teknik özellikleri verilen Volvo 930 marka Motorlu Greyder, Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN tarafından tesliminde bizzat denenip tecrübe edildi.

Teslim anında kısa bir değerlendirme yapan Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN;

İl Özel İdaresinin kırsal kesime yönelik hizmetleri açısından en önemli iş makinelerinden birinin greyder olduğunu belirterek, kışın kar mücadelesinde, diğer mevsimlerde de yol yapım ve bakımında hayati bir araç olan motorlu greyderlerin sayısından ziyade sorunsuz ve masrafsız olarak hizmet vermesinin önemine dikkat çekti. Ekonomik olarak ömrünü doldurmuş araçların sık sık arıza yapıp işletme masrafı ve zaman olarak maliyetlerinin fazla olduğunu belirterek bütçe imkânları ve öncelikler göz önüne alınarak, valiliğimizin destekleriyle makine parkını yenileme çalışmalarımız şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm hızıyla sürecektir. Bu iş makinesinin Kastamonu ilimize uzun yıllar boyunca kazasız, sorunsuz bir şekilde hizmet vermesini temenni ettiğini söyleyerek aracı operatörüne teslim etti.

Motorlu greyder ile sahada kısa bir tur atıp aracı deneyen T.Zafer KARAHASAN aracın performansından oldukça memnun olduğu görüldü.

Biz de Kastamonu İl Özel İdaresinin yeni aldığı motorlu greyderin ilimize hayırlı olmasını dilerken, kazasız, arızasız uzun çalışma saatleri diliyoruz.

 

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr