Ana Sayfa   
Haberler
İl Encümeni Çatalzeytin’de Toplandı.
12.12.2011
Artık geleneksel hale gelen İl Encümen toplantılarının bu ay ki ev sahipliğini Çatalzeytin İlçemiz yaptı.

Artık geleneksel hale gelen İl Encümen toplantılarının bu ay ki ev sahipliğini Çatalzeytin İlçemiz yaptı.
20 Temmuz 2010 tarihinde, Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN Başkanlığında, Özel İdare Müdürlüğü tesislerinde yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Acar (Abana), Mustafa Keskin (Taşköprü), Birol Bozkurt (Çatalzeytin) ile Destek Hizmetleri Müdürü Osman YILDIZ, Strateji Geliştirme Müdürü Mehmet BEKÂR İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü M. Hikmet YILMAZ katıldılar.
Toplantının gündeminde, Küre ilçesi ikizce köyünde 700,30 m2 arsanın ifraz talebi, Cide ilçesi Çakıllı köyündeki parsel birleştirilmesi talebi Tosya ilçesi aşağı kayı köyündeki parsellerin ifraz talepleri Daday ilçesi tüfekçi köyü okul bahçesinde bulunan 30 adet kavak ağaçlarının kesilmesine karar verildi. Ayrıca Çatalzeytin ilçesi konak köyü okul binasının yıkılarak enkazının köy tüzel kişiliğine devredilmesi konusu ise bir sonraki oturuma bırakıldı.
Toplantı sonrası Çatalzeytin İl Genel Meclis üyesi H.Tolga İNCE ve Çatalzeytin Belediye Başkanı M. İhsan OGUZ’un da katılımıyla turistik Ginolu Kalesi ve Kaşlıca Köyü sahilinde gezi ve incelemelerde bulundular.
Genel Sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN toplantı ile ilgili yaptığı kısa açıklamada,
“Encümen toplantılarını belirlenen gündemle her ay ayrı bir ilçede yapıyoruz. Böylece yöreyi tanıyor, işleri yerinde görüyoruz. Her ilçeye turizme katkı sağlamak için turistik tesisler yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr