Ana Sayfa   
Haberler
İl Özel İdaresinde Yeni İşe Alınanlara Uyum Kursları Düzenlendi
12.12.2011
Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesine yeni alınan, dokuz sözleşmeli personel kurum bünyesine uyumlarını sağlamak amacıyla eğitim programına tabi tutulmaya başlandı.

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesine yeni alınan, dokuz sözleşmeli personel kurum bünyesine uyumlarını sağlamak amacıyla eğitim programına tabi tutulmaya başlandı. Bir hafta sürecek olan oryantasyon (kurumsal uyum)eğitim programının açılışını Genel sekreterimiz T.Zafer KARAHASAN yaptı.
Toplantının açılışında yaptığı konuşmasında Genel Sekreter T.Zafer KARAHASAN,
Bilindiği gibi İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğimiz (İÖİGS) İçişleri Bakanlığı, mahalli İdareler Genel müdürlüğüne bağlı olarak 5302 sayılı kanun uyarınca faaliyet yürütmekte olan idari ve mali özerkliğe sahip bir kamu tüzel kişiliğidir.
Görev alanımız, sorumluluk sahamız ise oldukça geniştir. İlimizin turizm, sağlık, eğitim, tarım, güvenlik, çevre kültür, spor ve sosyal hizmetlerini en üst düzeyde eşit şeffaf ve kaliteli olarak toplumun istek ve beklentilerine dönük olarak en verimli bir şekilde yapmaktır.
İşte bu görev tanımı içinde çalışacağınız kurumu tanımak ve uyum sağlamak için yaklaşık 10 gün süre ile bir oryantasyon eğitimine tabii tutulacaksınız, daha sonra da görev yerlerinize atamalarınız yapılacak.
Birimlerimizde yapacağınız çalışmalarda dikkat edeceğiniz en önemli konu yeni ihale yasasıdır. Özellikle mevzuatı iyi öğrenmeniz size ileride ki çalışmalarınızda çok büyük kolaylıklar sağlayacaktır.
Ayrıca teknoloji ve mevzuatı yakından takip etmeniz hem size hem de kurum olarak bizlere büyük faydalar sağlayacaktır.
Yeni işyerinizdeki çalışmalarınızda başarılar dilerken, İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik ailesine hoş geldiniz diyorum dedi.
Toplantının ardından yeni personeller eğitim ve oryantasyon programı uyarınca kurum içerisinde ve şehir merkezindeki çeşitli birimlere tanıtım gezilerine katıldılar.

 

Son Eklenen 5 Haber Tüm Haberler
Genel Sekreter İGM’de Asfalt Yatırımlarını Anlattı... 12.01.2017  
İşçilerden Genel Sekretere Teşekkür Plaketi... 10.01.2017  
Kastamonu Başbakanımızı Ağırladı... 28.12.2016  
139 Yıllık Bir Hayal “Ilgaz Tüneli” Açıldı... 28.12.2016  
İlçe Değerlendirme Toplantıları Araç İlçesiyle Tamamlandı... 17.12.2016  
Ana Sayfa
Copyright © 2009 Tüm Hakları Saklıdır. www.kastamonuozelidare.gov.tr